Tweede (zwem)diploma

Pepijn volgde deze week een zwemkamp van de Stad Gent. Hij was enthousiast, zeker de eerste dagen, daarna sloeg de vermoeidheid toe.

Vandaag was er een toonmoment van het omnigesport, de dansjes en liedjes en ontving hij eveneens zijn tweede zwemdiploma. Hoewel hij ‘goud’ haalde, was hij niet tevreden want hij had dat niet verdiend, aldus zijn eigen zelve. Je moest 4 doelstellingen (vaardigheden)  verwerven om goud te halen en één daarvan ‘een voorwerp van de bodem oprapen’ kon hij niet, zei hij.  En eveneens was dat diploma niet volledig in het goud. Er zaten ook nog vlekjes wit in. *zucht*

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Diploma

pixelstats trackingpixel

2 Responses to Tweede (zwem)diploma

  1. Bie says:

    O boy, nu al zelfkritisch!

  2. maaike says:

    ooooooooooo zo heb ik er ook nog geschreven 🙂

Leave a Reply