Archive for October 21, 2008

die ambetante moeder van Floris

October 21, 2008

t.a.v. het kinderdagverblijf: als ge mij vraagt een tevredenheidsenquÃÂȘte in te vullen, dan mag ik daar ook negatieve dingen in vermelden. En als ik positieve dingen vermeld, dan meen ik dat ook. Wees blij met de positieve punten en doe iets aan de opmerkingen.
En als u mij vraagt: wat vindt u van het eten? En ik antwoord in alle eerlijkheid dat ik dat niet kan beoordelen omdat ik dat zelf niet proef, dan wil ik jullie niet beledigen.
Nem.

Beetje kabbelen…

October 15, 2008

Niet veel nieuws te rapen hier. Buiten het feit dat Floris alweer ziek is, maar dat is geen nieuws meer, dat zijn feiten die zich herhalen. Ik hoop alleen niet dat we die parasiet van Janne niet in huis hebben. In elk geval: wat er vanboven ingaat, komt er in dezelfde vorm vanonder weer uit. Hij is nu weer mee met omama en opapa, genietend van de frisse boerenbuitenlucht.

Pepijn doet het goed, voelt zich goed in zijn vel de laatste tijd. Slaapt goed, eet redelijk, gedraagt zich als een kleuter anno 2008. Gaat letterlijk huppelend en zingend naar school. Maakt alleen bizarre vrije teksten op school. We zullen er maar niet van wakker liggen zeker?

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Ieder zijn God

October 1, 2008

De Colruyt, 16 u.
Pepijn zit in de kar en doet samen met zijn mama boodschappen.
Pepijn merkt Juf A. op, die ook haar boodschappen doet.
“Kijk, mama, Juf A. Wat doet die hier?”
“Die doet ook haar boodschappen, net zoals wij.”
“Maar dat mag niet, alleen mensen mogen boodschappen doen in de winkel.”