Foutje

Woensdagnamiddag, het regent pijpenstelen, opapa klust in huis en Pepijn heeft geen school. De binnenspeeltuin in Gentbrugge leek een ideale oplossing.
Maar voor mijn part gaan we daar niet meer terug vooraleer Pepijn 12 is.
Hoewel voorzieningen voor jonge kinderen aanwezig. Er was geen toezicht. Dat meisje moest én de bar doen, én toezicht houden én de ingang doen. Je kan haar moeilijk iets kwalijk nemen.
De grotere kinderen palmden werkelijk alles in, tot het babyballenbad toe, glijbanen werden voor alles gebruikt behalve voor wat ze dienden, de kussen vlogen in het rond, en de kleintjes werden letterlijk onder de voet gelopen. Ik heb me daar behoorlijk boos gemaakt tegen verschillende kinderen en was vooral ontgoocheld in de laksheid van de bijhorende ouders. Zeer slecht voor den tikker. Als dochter van een preventieadviseur word je van zulke zaken gewoon ongelofelijk ongemakkelijk.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply