Die keer toen we spijt hadden dat we Hendrik niet Wieland hadden genoemd

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

De Stad Gent nodigde voor het tweede jaar op rij alle Gentse kersverse ouders uit om op zondag 17 oktober 2010 mee te planten aan het geboortebos. De Stad stelde een heleboel inheemse boomsoorten ter beschikking.

Wij kozen zelf voor een hazelaar, omdat we dan Hendriks eigen noten kunnen komen rapen in de toekomst. En omdat onze andere twee jongens er niet uitkwamen wie van hun twee de boom in de grond zou steken, mochten we nog een tweede boom meenemen. De meter opteerde een lijsterbes, omwille van de rode bolletjes.

Er was een massa volk. Door het goede weer, waren er wellicht meer dan 3870 ingeschrevenen. Auto’s stonden al van ver geparkeerd, de dreef die naar het bos leidde vol fietsen en aanhangsels. Het inschrijven verliep dan ook niet al te vlot. We hebben in rij F-I toch een 20 tal minuten aangeschoven, met 3 kleintjes geen pretje. Terwijl er in rij Q-Z geen mens stond en we even spijt hadden dat we Hendrik niet Wieland hadden genoemd. De rij voor het drankje was zo mogelijk nog langer en tegen de tijd dat wij aan de toog geraakten waren de (gratis) frisdrankjes reeds uitgedeeld. Ook over het beginuur (14 uur is een uur waarop menige 10 tot 22 maander nog een tukje doet), willen we geen

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

tweede boompje opzetten. Maar we zeuren niet. De Stad had enorm zijn best gedaan om het iedereen verder naar zijn zin te maken.  Jammer dat we geen boom hebben kunnen planten voor onze andere 2 jongens, geboren in 2005 en 2006. Hoe fijn dit initiatief ook is: onze achterbank zit vol: wij stoppen bij drie. Voor ons geen bomen meer in het geboortebos. Maar we wensen de andere toekomstige Gentse ouders dezelfde ervaring toe.

pixelstats trackingpixel

2 Responses to Die keer toen we spijt hadden dat we Hendrik niet Wieland hadden genoemd

  1. Bie says:

    weiland? Neen, dat was echt niet goed geweest 🙂

  2. Veerle says:

    wIEland zoals in Kuijken…

Leave a Reply