In het Stropersbos

Niets zo goed om energie kwijt te geraken dan een fikse boswandeling in de bossen van Sint Gillis Waas. De jongens waren zeer enthousiast over het speelbos aldaar. Eveneens waanden ze omama al verdwaald en opgegeten door een wolf, alwaar de broertjes ter plekke een fiks meningsverschil hadden over het feit dat wolven alleen in de Ardennen zouden leven. En de Stropersbossen geen Ardennen zijn.

‘En waarom zijn dat hier niet de Ardennen?’

‘Hier staan geen vakantiehuisjes, mama.’

Ze hebben nog een lange weg te gaan. De wijde omgeving van het Stropersbos is nog steeds geplaveid met weekendhuisjes (lees veredelde caravans), waarvan we dachten dat die al jaren verboden waren, maar die precies nog steeds gedoogd worden. Maar we zijn wel tevreden: een discussie op tijd en stond, daar zijn we namelijk helemaal voor.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply