Gaat het nog een beetje?

Hoe dat gaat met zo drie kinderen? Die vraag wordt ons vaak gesteld. Dat gaat goed zelfs. Hendrikje is een voorbeeldig kind: een brave Hendrik. Hij heeft zijn naam niet gestolen. De overgang van 2 naar 3 was niet zo groot. Soms kom je wel eens handen te kort, vooral in volle ochtend- of avondspits. En soms is een baby niet handig als de oudsten iets willen doen waar baby’s nog niet aan toe zijn. Maar dan zijn er gelukkig de grootouders om Hendrikje even achter te laten.

En als de jongens hun ouders even niet meer zien zitten, dan doen ze dit en alles staat stil:

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

PS: Het nummer van het comité Bijzondere Jeugdzorg is 09 235 32 00, dan moet u er alvast niet meer zelf naar zoeken 😉

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply