En Floris? (2)

Wordt om het half uur wakker om te hoesten en te huilen. De nachten zijn weer ongelofelijk kort.
Zag er deze morgen nog ellendiger uit dan anders. Dus maar naar de pediater in Jan Palfijn, waar ze de uren van de consultatie veranderd hebben, zonder hun site aan te passen (in deze tijden zou dat niet meer mogen) en we dus een uur te vroeg stonden te staan met een doodziek kind.
Résume: blijven puffen tot eind februari (!), antibiotica in siroopvorm, en antibiotica voor in zijn oren, want een oorontsteking erbij.
Oppas zieke kind zit beneden, ik boven te werken en mijn bed nodigt mij uit een dutje te doen.
Maar geen tijd: één of andere vorming voorbereiden, die op het laatste nippertje toch doorgaat. Iets in mij zegt dat ik daar nu geen zin in en fut voor heb.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply