Er is één jarig hoera hoera….

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat we Floris in ons gezin mochten verwelkomen.
Het leek alsof het gisteren was dat we met enige spanning en met onze eigen vroedvrouw aan onze zij richting UZ vertrokken. Floris was meteen een erg aanhankelijke baby die bijna het hele verblijf in de materniteit op onze schoot heeft gelegen. De gynaecoloog maakte tijdens zijn dagelijks bezoek zelfs de opmerking: “ik vind jullie elke dag in dezelfde houding”.
Nog steeds wordt Floris graag geknuffeld, liefst de hele dag. Hij kruipt niet, loopt niet en wellicht omdat hij ook nog geen tanden heeft, blijft hij met zijn 1 jaar nog een lieve kleine knuffelbaby. Mijn collega’s opperden gisteren dat ik nu zijn eerder bourgondische houding wellicht nog schattig vind, maar ik dat over een paar jaar zal bestempelen als ‘lui’. Dat zien we dan wel weer.
Een fijne verjaardag Floris!

pixelstats trackingpixel

One Response to Er is één jarig hoera hoera….

  1. Anonymous says:

    Een heel gelukkige verjaardag van je meter! Ik hoop er volgend jaar wel bij te kunnen zijn.

    MC

Leave a Reply