Eindelijk ?!?

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5


Aangezien Bie beweert dat we met Pepijn een tweede J.L. in huis hebben gehaald, zaten we er al een tijdje op te wachten. Vandaag was het dan zo ver: Pepijn heeft drie draadjes in zijn hoofd. Er zat een ferme snee in zijn hoofd toen ik hem ging afhalen bij de mammi. Blijkbaar had hij op school te hard gedanst met Simon. Zeer vreemd fenomeen: dansen tot de stukken ervan afvallen. Of is dat nu typisch iets voor ‘gabbe-rs’?
Volgens de huisarts (we hebben hem maar met 4 moeten vasthouden om hem te laten naaien) moet hij toch ergens tegenaan gevallen zijn, omdat het een redelijk lelijke snee was. Eigenlijk moesten er ook 4 draadjes in, maar hij weende te veel. Den duts.
Mag ik nu een beetje boos zijn omdat ze er op school niet mee naar de dokter zijn geweest? Of ben ik dan een overbezorgde moeder?

pixelstats trackingpixel

3 Responses to Eindelijk ?!?

 1. ivan says:

  “een tweede JL”
  oei 🙂

 2. Bie says:

  Zou ik dan toch waarzegster moeten geworden zijn?
  wel een beetje sneu, gewond worden door zo’n leuke activiteit. Maar op lange termijn levert het leuke verhalen en een sexy litteken op…

 3. Daphné says:

  Ik zou toch reclameren!
  Met een bloedende gabbe mag je zo’n kind toch geen dag laten rondlopen?!

Leave a Reply