De grote Sinterklaasshow

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5


Terwijl de Sint in Gent toekwam, kwam hij ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Straffe vent diene Sint. Maar we hadden kaarten van in juli.
Alle clichés klopten:
* Ja, het was duur: 27 euro voor een kaart (op de keper beschouwd heb ik dit bedrag ook betaald voor een avondje Jukebox 2000)
* Ja, het was vreselijk commercieel: wapperen met de dvd-versie van de show (van vorig jaar) aan de uitgang, is nog te negeren. Met popcorn van 2,5 euro voor een klein potje rakelings Pepijns neus passeren, is gemeen.
* Ja, het was druk (1 uur om van Wilrijk tot in het Sportpaleis te raken)
* Ja, er zaten ook Nederlanders in de zaal die Pepijn manieren wilden leren (Dat hij zijn hand voor zijn mond moet houden als hij hoest, zal ik hem ten gepaste tijde wel zelf bijbrengen, dank u)
* Ja, Karen van K3, Stien Struis en Kabouter Lui kunnen niet zingen
* Ja, ouders maken zichzelf tijdens de voorstelling ontzettend belachelijk door alles mee te doen. Al was dat geen waar bij Pepijn: ‘neeeeeee (o)mama, niet doen! Niet zingeeeenn!’, ondertussen onze armen naar beneden aan het trekken.

Maar de show was zo leuk, zo goed gemaakt en Pepijn én Florence helemaal in extase. Je had hun gezichten moeten zien: het geld waard (al gaan we dit natuurlijk niet elke week doen).

pixelstats trackingpixel

One Response to De grote Sinterklaasshow

  1. Anonymous says:

    Commerciee ja, Hollanders moeten je kinderen niks leren ja, popcorn duur ja. Maar zeggen dat Karen van K3 vals zingt is pure jaloezie!!!!!

    Een trouwe Karen fan 😉
    en papa van Florence

Leave a Reply