Paaskamp

Pepijn mocht mee op kamp met de scouts. Zes dagen, 5 nachten. Behoorlijk lang vonden we. Maar hij zag dat zitten, ondanks het feit dat de kindjes uit zijn klas die bij hem in de scouts zitten niet meegingen en ook zijn beste scoutsvriend Guus verstek gaf.

Zaterdag wuifden we hem uit aan de Dampoort en hij vertrok zonder tranen.

Vandaag mochten we hem weer ophalen en we kregen een zwart (met daaronder een laagje bruin, we vermoeden dat ze 6 dagen in Mallorca gezeten hebben), moe maar tevreden Pepijntje terug. Tussen de verloren voorwerpen plukten we een hele outfit van Pepijn inclusief zijn bergschoenen. En na analyse van de rest van de valies zijn we enkel 2 handdoeken en 4 paar sokken kwijt. Gelukkig hebben we hier een aparte kast met ‘kampspullen’. Daar zal in het vervolg ook een hoopje versleten handdoeken in zitten.

Hij vond het kamp zeer tof, volgende keer gaat hij terug mee zegt hij. Het derde zinnetje was: ‘en ik heb wel de hele week geen televisie kunnen kijken.’  En daar verschoten we nu niet van. Er was even wat teleurstelling dat hij Bellewaerde had gemist. Maar dat was vlug over.

De wasmachine draait hier volle toeren. Maar dat is graag gedaan. En zijn broers waren zeer blij dat hij terug was.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply