De gabbe

Vandaag 3 oproepen gemist op mijn gsm. Ik keek in de pauze eerder toevallig naar mijn gsm. 3 oproepen van de school: Pepijn is nogal heftig geweest op de speelplaats en bloedt aan zijn gabbe. Of ik niet kan komen.
Telefoontje met de directeur leert me dat het nogal meevalt. Ik besluit na mijn les toch zelf polshoogte te gaan nemen. Dat voorbereiden voor morgen zal dan voor vanavond zijn. Er komt me iets te veel wondvocht uit en ik zie toch een verdere scheur. Toch naar de dokter. Eigenlijk moet er een steekje bij, maar ja, ‘t is toch onder zijn haar en ge gaat dat later niet zien. (En als hij nu Nic Balthasarambities heeft?) En met zijnen diarree (die nu alweer 2 weken duurt), zou je hem niet thuis houden voor een paar dagen, zodat je zijn eten in het oog kan houden en hij een beetje rustig blijft? (opapa is met pensioen, gelukkig)
Floris ook maar gaan afhalen, die daar wat koortsig zat te wenen. Dat voorspelt weer niet veel goeds.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply