beestjes

Wete wa?
We zijn vandaag nog eens naar de kinderarts geweest. Voor de verandering met de 2 jongens tegelijkertijd.
Floris wete wel… die heeft streptokokken in zijn oren en hij heeft er een beetje last van.
Pepijn: die heeft al 3 weken diarree maar dat kan dankzij zijn gevoelige darmen een gevolg zijn van een buikgriepje van een tijdje geleden.
We hadden in Jan Palfijn nummertje 10 en nummer 1 was net binnen toen we toekwamen. Ik hoef jullie niet te vertellen dat we een beetje na etenstijd terug thuis waren.
Ik moest ook naar de bib, de apotheek om antibiotica, de mutualiteit om Pepijn zijn verzekeringspapieren, opvang zieke kind regelen, geen plaats daar, alternatieven zoeken, creche afbellen, springen, rennen, opstaan en weer doorgaan. Papa had ouderschapsverlofdag vandaag, maar niet veel van gemerkt, die zat de hele dag te werken.
Op mijn planning stonden nochtans andere activiteiten.
Omdat Pepijn de laatste tijd erg veel valt en omama dacht aan te kleine schoenen, nieuwe schoenen voor Pepijn gaan halen, en dankzij de dia zakken al zijn broeken af en die bouwvakkerspleet is niet gewenst hier, dus ook nog bretellen nodig. Ik dus alleen met Pepijn om schoenen en daarna in het shoppingcentrum naar de Veritas om bretellen. Ik ga niet zo vaak met Pepijn alleen op stap en ik weet weer waarom. Hij heeft maar 4 keer IN de etalage gestaan: van de Veritas, het Kruidvat, de Hema en de Blokker. Ej, maar we hebben niets afgebroken… Bij Fred & Ginger had hij een ballon mee voor ik het wist, en ik ben niet eens in de winkel binnengeweest. Die ballon ging dan weer waaien, een meneer raapte hem op. De ballon moest terug naar de winkel. Gelukkig kent de madam mij daar. Maar ik heb schoenen, bretellen, en ik ben mét kind heelhuids terug geraakt.
En dit alles op mijn eerste terug menstruerende dag sinds de geboorte van Floris wegens na een jaar gestopt met borstvoeding. Of was dat informatie die u liever niet wilde weten?

pixelstats trackingpixel

One Response to beestjes

  1. kristof says:

    Een vaste column in Knack of Humo zit er aan te komen…blijven schrijven, indien daar nog tijd voor over blijft natuurlijk !

Leave a Reply