Van Plop los

Terwijl de Gentse Feesten hier goed (nou ja, ‘goed’, het weer is hier ten huize van echt wel een spelbreker. Ons hele programma ligt overhoop) en wel los barsten, zingen Pepijn en Floris alvast uit volle borst op elke Gents plein dit liedje:

Wannes

Schoon liedje, helaas in de verkeerde stad.

Maar daar storen de heren zich niet aan. Zijn we met Wannes Van De Velde verlost van de Studio 100 en Winokio-muziek? Vinden we hiermee de insteek naar andere muzieksoorten? Hoopt u met ons mee?

 

pixelstats trackingpixel

2 Responses to Van Plop los

  1. Bie says:

    Las onlangs dat het liedje geschreven is voor de film Brussels by Night. Dus een Antwerpenaar die over Brussel zingt, gezongen in Gent, klinkt dan al een pak logischer

  2. Veerle says:

    Sorry, maar omdat mij dat raar leek (ik had het gevoel dat ik dat liedje al een stuk langer kende dan die film), heb ik het even nagekeken. Dat lied werd gebruikt als titelsong bij de film “Home Sweet Home” van BenoĆ®t Lamy (de muziek van “Brussels by Night” is van Raymond van het Groenewoud) – of het er nu speciaal voor geschreven werd, of achteraf gebruikt, kon ik niet direct achterhalen (en ik heb er nu ook geen uren zoekwerk ingestoken)

Leave a Reply