De bibliotheek

De bibliotheek in S.A. is een pluim waard. De bedienden zijn er wreed vriendelijk en behulpzaam. Aangezien Sam & Floris dit weekend in hetzelfde bedje ziek waren, trok ik met Pepijn alleen naar de bib. Altijd wel een onderneming. Want het begrip ‘stil’ en ‘bib’ dat gaat voor hem niet samen. Niets is voor hem leuker dan te hollen door de boekenrekken en dan te roepen ‘mama, ik is hier’.
In de jeugdafdeling is dat niet zo een probleem vind ik, maar bij de volwassenafdeling heb ik het daar wat moeilijker mee. Rustig een boek voor mezelf zoeken, is er dan ook nooit bij en graai ik bijgevolg het eerste beste boek mee dat aangeboden staat op het rek. Deze keer wou hij ook nog eens tonen dat hij Pepijn het springkonijn is en dat hij ook de kikkersprong machtig is. Dat hoefde niet, lieve zoon.
Voor Pepijn zelf was er wel het volgende boek:

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5


Hij claimt zelfs zijn eigen naam te kunnen lezen. Nu al een topper.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply