Summer camp

Als het eens langer dan 5 minuten droog is, dan durven wij ons al eens op Dok Noord te begeven. Wat zand, een beetje touwen om aan te hangen, meer hebben de jongens niet nodig. Ondertussen doe je een klapke met de ouders van de kinderen waarmee je eigen grut ondertussen optrekt.

Terwijl ik met wat andere moeders de actualiteit haarschep analyseerden *kuch*,merkte grootmoeder op dat ze het gebroed niet meer in het vizier had. Na enig speurwerk, vonden we de jongens terug in de croquemonsieurcaravan, alwaar Meester Sven van de gelegenheid gebruik maakte hen de tafels van 5 aan te leren. ‘Een drankenkaart is 5 euro. Twee drankenkaarten kosten 10 euro, drie 15 euro.’

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Levend rekenen, en dat in de vakantie. Freinetonderwijs ten top. Meester Sven volgende keer misschien eens trakteren.

Zou Meester Sven dat overigens niet erg vinden dat hij croques met een taalfout moet verkopen?

 

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply