Koekjes gebakken (ondermeer)

Ik had een andere invulling van de namiddag in gedachten: een fikse wandeling in de stad bijvoorbeeld (ik heb dringend een trui nodig). Maar het gewenste gezelschap had andere plannen, dus even improviseren.
Koekjes bakken, en duplicaten maken van de nieuwjaarsbrief bijvoorbeeld. Stond eigenlijk nog op ons todolijstje. In zulke alternatieve scholen, maken ze wel een nieuwjaarsbrief, maar dan met de nadruk op ‘een’. Van die voorgedrukte exemplaren die maanden nadien nog op de schouw van de grootouders prijken is er helemaal geen sprake. Geen maanden op voorhand nieuwjaarsbrieven bestellen én betalen. Onze juf had op verzoek wel haar best gedaan en we hadden 3 versies meegekregen. Nog twee te gaan en aangezien het om een redelijk ingewikkeld ‘concept’ ging – het idee ‘brief’ is wellicht te ordinair – was ik eigenlijk blij dat ik maar 2 concepten moest reproduceren. Koekjes bakken was eigenlijk een miniscuul onderdeel van het concept nieuwjaarsbrief. De keuken was weer niet om aan te zien, maar het was weer een zeer gezellige namiddag en de koekjes waren nog te vreten ook.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5


(deze pose is tegenwoordig standaard als je vraagt: Pepijn, lach eens voor de foto)

pixelstats trackingpixel

One Response to Koekjes gebakken (ondermeer)

  1. Daphné says:

    kei lief…
    Krijgen we de 3 concepten achteraf ook te zien?

Leave a Reply