Hoe brengen wij de laatste vakantiedag door?

Drukke dag: eerst langs de kapper om alle haren te kortwieken, vriendinnetje van Pepijn op gaan halen, want Ada wou al een tijdje eens bij ons komen spelen.

Pepijn besloot midden in hun spel dat hij geld nodig had, en besloot om als straatmuzikant de kost te verdienen. Hij maande zijn gevolg aan om hem bij te treden. Winst na 15 minuten: 40 cent (dankzij de buurman).

Na de boterhammen haastten wij ons naar Destelbergen waar de laatste dag van de vakantie traditioneel gevierd wordt met een feestje in het park.

Floris leefde zich al volledig in in zijn toekomstig beroep: ‘Weet je wat ik later worden wil? Clown! En mijn artiestennaam is Clown Rocky.’ Daar zullen we nog eens aan moeten schaven. Aan de artiestennaam he, aan het feit dat hij clown wordt, daar hebben we ons al lang bij neergelegd.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply