De eerste schooldag

We werden deze ochtend gewekt met het programma van het eerste leerjaar. We waren goed wakker toen we hoorden dat Pepijn in juni zal optellen en aftrekken tot 20, alle letters zal kunnen lezen en schrijven, de begrippen liter, kg en meter zal kennen, nog meer zal onderricht worden in de plant- en dierenwereld, en zich veilig in het verkeer zal begeven. Dat leek ons al een hele boterham.

De leerkrachten hadden er duidelijk zin in en waren goed voorbereid …. op het weer van de voorbije zomer. Bleek de zon toch wel te schijnen zeker?

Enfin, enkel lachende gezichten op de Vlieger deze ochtend. En Pepijn was bijzonder opgetogen over zijn nieuwe vakje: met plaats voor zijn nieuwe boekentas, turn- en zwemzak. Een goeie start jongen. En voor Floris ook natuurlijk, die begint in principe aan zijn laatste kleuterjaar.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply