Secret Santa

Vandaag ontvangen en heel erg blij mee: het  Secret Santa pakket. Zat in de doos: een Lego-opbergdoos (daar gaan de jongens veel plezier aan beleven), een iLei (die probeer ik wel eens uit op de trein, benieuwd wat voor een rare blikken dat zal opleveren) en een handleiding om zelf ridderhelmen te maken (dat wordt een fijne activiteit voor in de wintervakantie).

Bedankt Annelies!

Benieuwd of mijn sesa haar cadeautje even leuk zal vinden.

Bedankt Tess voor het organiseren.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

pixelstats trackingpixel

3 Responses to Secret Santa

  1. hanne says:

    Hallo, Hier is al een pakje aangekomen, maar ik ga mezelf nog even in bedwang houden tot zaterdag. Dan worden hier pakjes opengemaakt. Onze meisjes zijn heel nieuwsgierig. Hoe kan er nu een pakje voor Kerstmis met de post komen?
    Groeten,Hanne

  2. Veerle says:

    Fijn dat het pakje is aangekomen. Het zijn cadeautjes voor moeder en dochters :-). Vrolijk kerstfeest!

Leave a Reply