ik word er zo moeeeee van

Niet willen he, die kaka op het potje, dat moet zowat de hel op aarde zijn voor Pepijn. Vorige week aan zee is hij erin geslaagd te kakken waar we bij stonden en was Sam zijn hand er net snel genoeg bij om één kakaatje op te vangen. Het volgende exemplaar belandde toch op de mat, en het derde was werkelijk in de pot. Alhoewel dat eerder toeval was aangezien ik hem net op tijd in die richting duwde.
Vandaag liep hij weer de hele avond rond te huppelen als een konijn en te gillen dat de kaka ging komen, maar eens op het potje of het toilet: nada.
Staan hier nochtans te prijken als beloning: een miniatuurversie van een Ferrari FXX (genummerd en alles)

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

en een ingepakt (belangrijk!) cadeautje van Jules.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Maar het helpt niet, straks wordt hij vast gillend wakker: kaka gedaan … in de pamper!

pixelstats trackingpixel

One Response to ik word er zo moeeeee van

  1. ivan says:

    Ik duim voor Pepijn. Ik kijk er echt naar uit hoe het bij ons zal verlopen. Lena is 22 maanden en heeft al enkele keren op ‘t potje gezeten. Voorlopig enkel mét alle kleren aan. Zonder pamper vindt ze zo’n potje maar niks.

Leave a Reply