Pepijn in Parijs

Een vat energie, popelend van ongeduld om de Eiffeltoren te zien. De TGV reed niet snel genoeg.

We volgden de Ratatouilleroute. De Eiffeltoren, de Notre Dame (ok, andere film, maar soms moet je durven afwijken van het plan) en wandelen langs de Seine op dag 1. Flink betalen ook voor een fanta in de TuilleriĆ«n. Op dag 2 de riolen van Parijs (stinken man, je kan er het wcpapier letterlijk zien zwemmen) en het Louvre (ons toegelegd op de Egyptische collectie. Zelf wilden we nog de Vlaamse en Nederlandse schilders zien, maar toen was de taakspanning bereikt bij Pepijn. ‘Angry Birds’ hielp hem door de wachttijd terwijl de (groot)ouders keken). Zeer lekker gegeten bij Casimir. Het hotel was zus en zo. Maar een gekregen Bongobon kijk je niet in de bek. En ze hadden een biljart, Pepijn was in de wolken.

Op dag 3 : de galerie d’evolution en Montmartre. Maar dan was het schaap de preut af, en was het tijd om naar huis te gaan. Twee nachten en drie dagen voor een 7 jarige zijn genoeg. Maar het was leuk: een fijn alternatief voor een lentefeest.

 

pixelstats trackingpixel

One Response to Pepijn in Parijs

  1. Bie says:

    Dat klinkt als een lentefeest waardig. En op de laatste foto lijkt hij plotseling heel erg op Floris

Leave a Reply