Thomas de Stoomlocomotief – de musical

Hendrik was nog nooit in het theater geweest. Thomas de musical speelde in Antwerpen. Hendrik is zot van Thomas. Thomas deed nooit eerder zijn intrede in de Scheldestraat. Hendrik slaagt er overigens in om met alles te spelen waar de broers nooit eerder mee speelden.

De musical was vanaf 2 jaar. Dat moest lukken. Floris mocht ook mee (Pepijn was gestraft na zijn laatste kuren tijdens Jip en Janneke) en we zouden vooraf een hapje eten. Zowaar een gewaagde uitstap.

Hendrik bleef netjes in zijn stoel zitten: zowel op restaurant als in het theater. De musical was niet meteen om wild van te worden (de makers hadden beter wat beter naar de Nijntjesmusical gekeken), maar zowel Floris als Hendrik konden het best pruimen.

 

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply