gezocht

Dag iedereen,

onze ouders kregen vandaag hun 6 de Bongobon van het jaar, van papa’s werk. Lief hé.
Ze mogen een weekend in een kasteel logeren en wij mogen niet mee, niet lief hé. We zoeken dus nu iemand die op ons wil passen 2 dagen en een nacht… Niet gemakkelijk.

Pepijn & Floris

PS: die bongobons zijn heel sympa, maar 6 is genoeg. We moeten in 2008 al 6 keer uit huis: gastromisch weekend, wereldkeuken, wine bar, kasteelweekend, lazy sunday, ontbijt met bubbels… en dan spreken we nog niet over alle andere uitjes. For the record: àls we slapen, dan doen we dat dus ‘t liefst in ons eigen bed. Papa, wees dus iets creatiever op Valentijn en mama haar verjaardag. Maar volgens ons zou je alheel creatief moeten zijn om nog een Bongobon te vinden die we nog niet hebben

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply