Deze week in de Scheldestraat

Moesten we ons amuseren tussen de regenbuien door, leerde Hendrik tellen tot 10 (met flesjes Duvel, maar dat noemen ze levend rekenen in het Freinetonderwijs) en speelden Pepijn en Floris de betweters van dienst bij de expeditiekar in de zoo. We kunnen dat iedereen trouwens heel erg aanraden een gezinsabonnement bij de zoo. Dat is hier al dubbel en dik terugverdiend. We gingen dit jaar al 2 keer naar Antwerpen en 1 keer naar Planckendael. Soms maar voor 4 uurtjes, maar dat is niet zo erg als je een abonnement hebt. Je krijgt met je abonnement ook andere kortingen, zoals 50 % korting op Plopsaland. Maar aangezien moeder deze week een klacht neerlegde bij het Centrum voor Gelijkheid van Kansen tegen Plopsaland wegens discriminatie,  zal u ons daar de komende weken niet aantreffen. Tenzij de gesprekken alsnog goed aflopen, ja dan…

 

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply