TRACK

We mochten naar de opening van  TRACK in ‘t Kuipke. We zagen een mooie performance, luisterenden naar speeches en mochten daarna op de receptie: Duvel en Vedett voor de ouderen en  voor de kleintjes enkel water (dat was toch gelijk een beetje triestig). Maar er waren wel gehaktballen van Wim Ballieu: de nieuwe Gentse hype. Floris en Pepijn waren niet onder de indruk. Maar Hendrik liet het zich goed smaken en werd gespot door de aanwezigen. Eva Moeraert zetten hem op Twitter en Facebook. Wim Ballieu deelde hem ook en schreef in zijn comments:

kijkt hoe cute 🙂 🙂 nu weten we waarom we een nachtje “doorgedraaid” hebben !

Oordeel zelf, ubercute Hendrik

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

PS En Hendrik zijn meter is de stem achter de audioguide voor Track. Jipee!

 

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply