Niet voor gevoelige kijkers

Floris heeft al een paar dagen last van diarree. Voor de kenners: ik zou zweren dat het rota was, maar hij is gevaccineerd, dus die valt af. Elke gevulde pamper staat garant voor kaka van aan zijn oren tot tussen zijn tenen. We zijn al een paar dagen heel erg blij met al die reserveslaapzakken in huis.

Deze namiddag zat de hele kroost naar Ice Age te kijken. Zonder enige waarschuwing of teken van ziekte gooide Pepijn er -in drie grote gulpen- zijn kiwi, appel en zelfgemaakte gemberbanaancakejes eruit. Op de schoot van Papa, die tot op het bot doorweekt was. Ook de zetel moest eraan geloven.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Of Pepijn werkelijk ziek was, daar zijn we nog niet uit. Hij heeft nergens pijn, geen koorts, at twee uur later al zijn boterhammetjes op. Hij uitte wel 60 seconden na zijn eruptie volgende klacht jegens zijn vader: ‘Papa, ik ben zeer, zeer boos op u.’ ‘Ah ja?’ ‘Gij moogt niet gaan werken.’ (papa had dus op Pasen de halve namiddag op kantoor doorgebracht) Vroege psychosomatiek????

pixelstats trackingpixel

3 Responses to Niet voor gevoelige kijkers

  1. Katrien says:

    Jak! Trekken jullie altijd een foto van zulke dingen? :p

  2. Isabel says:

    Moooooooooh euh!!! ‘k Zat hier net smakelijk een chocoladepuddingske te eten zeg! ;))

  3. Nico says:

    ‘t Heeft wat weg van mijn groene linzen met bonenschotel (al dan niet met quorn)…

Leave a Reply