Van bedriegt den boer…

De paasklokken zijn geweest. Naast de obligate eieren (5,5 euro voor 4 eitjes, van bij de bakker, wegens met zekerheid pure chocolade en geen melk), ook een cadeautje voor de heren. Een kinderfototoestel van Little Tikes moest de sluimerende fotografieambities van Pepijn maar ook van Floris, kunnen ondersteunen.
Maar uit dat toestel, dat toegegeven ‘slechts’ 55 euro kost, komt geen enkele foto die het woord foto waardig is. Hoeveel pixels het ding heeft, staat zelfs nergens op de verpakking of handleiding vermeld.
Ik overwoog het ding terug te doen naar de winkel. Graaide de verpakking zelfs weer uit de vuilnisbak. Maar Pepijn en het toestel werden vandaag onafscheidelijk. Hij kiekte alle kleine gebeurtenissen van de dag: cake bakken, eten, de hond, de paaseieren, papa onder de douche,… Hij wou het ook mee doen naar school en ‘tonen in de praatronde’ en bij deze was het zijn eerste bijdrage aan het Freinetsysteem, zonder dat wij hem de vraag stelden: ‘zou je dat eens niet mee doen voor in de praatronde?’
Maar … hij zette ook zijn tanden in het ding en beduimelde het in die mate, dat ik het wellicht niet meer winkelschoon krijg.
Als Testaankoop ooit eens een prijsvergelijkding doet van kinderfototoestellen doet, koop ik als eerste dat nummer. Ons advies krijgt u alvast gratis: koop het NIET. Overweeg de andere toestellen in de winkel (v-tech, fisher price, …) en vooral, vraag of u zelf het resultaat eerst eens mag zien…

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

(het beste resultaat dat we eruit konden halen…)

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply