Oranje Ketnet

Sinds de introductie van de digitale televisie ten huize de Smet: is het al ‘oranje ketnet’ (ketnet heeft een groen logo bovenaan, Nickelodeon junior een oranje) wat de klok slaat.
Meteen kwam ook een hoop ‘crap’ de huiskamer binnen: maar wat zijn onze jongens er wild van. Het is waardeloos getekend, die dingen zitten allemaal in een loop en ‘s ochtends zie je hetzelfde als ‘s avonds, maandag idem als vrijdag. En wat zijn die stemmetjes en bijhorende liedjes irritant.
Moeder en vader lopen bijgevolg hele dagen met volgende ‘wijsheden’ in hun hoofd:

* ‘wij zijn niet sterk en we zijn niet groot, maar met zijn drieëen sterker dan de middenmoot’ (Wonder Pets)
* ‘het lukte, het lukte, yes we did it’ (Dora)
* ‘Rugzak rugzak’ (Dora)
* ‘to the rescue my angels, to the rescue my friends’ (Diego)

en als je aan Floris vraagt : ‘wat maakt ons sterk?’, dan antwoordt ie : ‘Teamwerk’. Zegt voor de rest geen 5 woorden, maar teamwerk dat gaat.
Kijk, daar kan moeder nog wel eens mee lachen. Dringend op zoek naar een camera om dat vast te leggen, want dat zou nog wel eens een leuke opener kunnen zijn voor het vak ‘groepswerkmethodieken’.

Kan er ons overigens iemand de relatie tussen Diego en Dora uitleggen? En die Backyardigans: afvoeren aub, graag samen met Fifi en haar bloemenvriendjes.

pixelstats trackingpixel

2 Responses to Oranje Ketnet

  1. Ivan says:

    Lena heeft een Dora-viewmaster gekregen van iemand en we hadden daar nog nooit van gehoord, van Dora. Nickelodeon staat bij ons ergens verstopt op kanaal 27 of zoiets (beyond the zap machine) — benieuwd hoe lang we dat nog volhouden 😉

  2. Katrien says:

    Ben ik blij dat het hier momenteel beperkt blijft tot wawa’s en andere consoorten!

Leave a Reply