Zeeklassen II

Vanmorgen vol enthousiasme vertrokken. Heel fier met zijn trolley de hele speelplaats rond gereden.
Vanmiddag ‘als een stille aanwezige’ (aldus een medereizende mama) op het strand gespeeld. Ja, u hebt het goed gelezen een STILLE aanwezige. Zo kennen de meesten hem niet. Maar het zijn goeie kinders die braaf zijn als hun ouders er niet bij zijn( ‘t schijnt, ik heb me dat ook maar laten vertellen, maar ik wil dat natuurlijk graag geloven als het in mijn kraam past).

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

(let op zijn standaard-lach-eens-voor-de-foto-lach)

En tot nu toe nog geen telefoon gehad van de juf, dus ik denk dat hij al onder de wol ligt.

Morgen moet Floris onder het mes voor zijn adenotomie (moeilijk woord voor het verwijderen van de neuspoliepen). Duimt u mee?

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply