Herpes of een overbezorgde moeder

Eindelijk, na 6 dagen 40 °, hebben we weer normale temperaturen. Niet buiten. Binnen, op de thermometer die Floris zijn achterwerk bezocht. Een verblijf in het ziekenhuis loerde om de hoek, maar hebben we kunnen vermijden.
Deze avond is hij voor het eerst deze week op een normale manier gaan slapen. Mag ik hopen dat de nachtrust vannacht ook weerkeert?
Bent u nog geïnteresseerd in de diagnose?
U mag kiezen:

* Geen: aldus de dokter van wacht op maandag. Enkel de diagnose ‘overbezorgde moeder’ werd luidop (!) uitgesproken. Ah ja, want 3 dagen na een operatie en dan nog steeds 40 ° koorts en extreem lastig gedrag, dan mag je je geen zorgen maken. Kreeg er nog een preek dat we onnodig in behandeling waren in het UZ bovenop.
* Een herpesachtige keelontsteking: aldus de kinderarts op dinsdag. Een vervelende samenloop van omstandigheden. Niets te maken met de operatie. En de mededeling: ik ben wel blij dat ik blaasjes zie op zijn tong. Als ik niets gevonden had, dan had ik mij echt zorgen gemaakt. Maar bel mij donderdag maar eens terug op. Hou me op de hoogte. Soms moeten artsen niet zo veel vertellen aan hun patiënten.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Foto van slapende Floris in de creche (lag te slapen toen we hem vervroegd gingen halen), genomen met het nieuwe speeltje van de mama)

pixelstats trackingpixel

One Response to Herpes of een overbezorgde moeder

  1. Isabel says:

    Moh, naast ons miss lag er een kleintje met een herpesachtige keelontsteking, zou “de rage” zijn bij kleintjes volgens één van de verpleegkundigen. Hij ligt daar wel keischattig te slapen vind ik :))

Leave a Reply