En de zieke van de week is…

Nee, niet Floris, die was gisteren op controle in het UZ en mag eindelijk van de antibiotica af. Met zijn immuniteit blijkt niets mis. Alleen zijn inenting voor de bof blijkt niet te werken, maar geen erg. Weegt ondertussen 10 kg en haalt zo weer zijn p 5 curve.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Pepijn dus. Mocht ik dit weekend nog aan B. gezegd hebben waarom ik eigenlijk een droogkast had, muv van het drogen van kleren nav plensbuien zoals die van zondag jongstleden. Deze nacht wist ik het weer: overgevende kinders en bedden verversen, daarom heeft een jong gezin een droogkast.
Kortom het was een gezellige les deze ochtend:
9 u 15 telefoon van de creche: tut van Floris vergeten meegeven en of we ze aub asap wilden brengen, want hij was al ah wenen sinds 7 u 30 en bleek niet te troosten.
10 u 00 telefoon van het dagverblijf: of we Pepijn konden halen, want hij lag weer te creveren van de buikpijn.
10 u 01 zelf de oma gebeld of zij hem niet na haar werk van school kon halen zodat de les zelf nog op een deftige manier beëindigd worden. Laatste les van de module, examentaken in ontvangst nemen en zo…
En ja, op elke contactfiche staat dat ze eerst de papa moeten bellen omdat mama verder werkt dan papa, maar dat blijkt niet te helpen. Steevast bellen ze moeder in Kortrijk, en kan vader in Lochristi ongestoord verder werken.
En ja, mijn gsm hoort uit te staan tijdens de les. Maar ik voelde het aan mijn theewater dat ze gingen bellen.
Deze namiddag een slapend kind, dus kon ik toch nog beginnen met verbeteren van de taken gevolgd door ladingen diarree door Pepijn zelf gedoopt tot ‘pipikaka’. Maar moeder was ondanks de drie uur slaap deze nacht vlug genoeg om hem op het potje te mikken.
Waar ze de energie vandaan haalt? Geen idee, maar volgens mij draait de papa hier stiekem amfetamines door de soep.

pixelstats trackingpixel

2 Responses to En de zieke van de week is…

 1. Daphné says:

  Wow, ok… Das een supermama…
  Ik wens Pepijntje véél beterschap…

  xxx
  Daphné en Valéas

 2. Isabel says:

  Boehoe, dat is ellende hé 🙁
  ‘k Heb mijn wasmachine en droogkast hier de laatste dagen ook al eens ferm geknuffeld, bijna letterlijk eigenlijk.
  Veel beterschap aan de zieken!
  P.S.: Waar geef je les in Kortrijk?

Leave a Reply