Waarom?

Zalig is dat: twee slapende broertjes op de achterkant.
Pepijn valt in slaap meestal ergens bij Kalken, Floris haalt Lokeren meestal niet.
De E 17 (door Pepijn ook de We-zijn-er-bijna genoemd) is ook voor moeder een aangename verpozing, althans als ie richting Antwerpen uitgaat. Richting Kortrijk betekent het vaak een hoop stress. Tussen Waasmunster en de verkeersdrempels van de St Gillisbaan is er meestal net genoeg tijd voor een klein dutje.
Uit dat klein dutje werd moeder vandaag ter hoogte van Elversele gewekt door het woord ‘mamamaaa’. Ze draait zich om en kan nog net wegduiken achter de hoofdsteun om niet een grote gulp kots in haar gezicht te krijgen.
De gehele achterbank, hond inclusief onder de kots. Bah. Vies. Ekkes.
Ok, het hoort bij het moederschap, maar waarom, waarom maken ze die hoesjes over die autostoelen zo verdomd moeilijk te verwijderen en aan te brengen? Om vaders die na 30 minuten proberen, zeggen: ‘Dat krijg ik er nooit meer over ze, schat. We zullen een nieuwe moeten kopen.’ Niet met mij meneer Maxi Cosi. De autostoel mag dan wel tweedehands zijn, maar dat hoesje: doet daar eens iets aan.

Oh, ja, dat verhaal van die diarree van deze ochtend, toen de spetterpoep letterlijk langs twee kanten uit zijn pamper door de living vloog, wilt u dat nog horen?
En Nakos heeft ook nog eens gekotst vandaag, maar dat was maar een detail.

pixelstats trackingpixel

One Response to Waarom?

  1. Katrien says:

    We hebben het hier ook al voorgehad. Het ergste was de blokjes vlees uit de sluiting van de autostoel halen.
    Courage met de opkuis!
    Katrien

Leave a Reply