Gentse Feesten II (en III, en IV en …)

* Dinsdag met de kinderen: naar de springkastelen op de Zuid. Veels te druk. Aanschuiven om op een springkasteel te mogen springen: bah. Een voorstelling bijwonen van Alles loopt op rolletjes zat er helemaal niet in. Jammer.

* Woensdag onder begeleiding van omama en opapa naar het Huis van Alijn, waar we een half uur moesten aanschuiven om binnen te geraken. Aangekomen om 14 u 15. Het spel begon om 15 u. En de mensen die na ons begonnen aan te sluiten, konden niet meer binnen. Een leuke voorstelling over Pieter Petoater, waar Floris nog het meest van leek te genieten en Pepijn erg veel aandacht had voor zijn zakje snoep.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Omama en opapa waren zo vriendelijk hen mee te nemen naar het Waasland zodat vader en moeder kinderloos konden Feesten: Kommil Foo, Test eu Gents, Vitalski, Wouter Deprez, Els de Schepper, Gunther Lamote en nog een losse flodder hier en daar. Fijn, waarvoor dank aan de grootouders van dienst.

* Vrijdag: de enige voorstelling in onze wijk van het

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Puppet busker Festival. Vorig jaar was het nog 5 dagen op rij. Nu afgezwakt tot 1 dag. Weer nougatbollen reclame voor gemaakt, dus er zat 11 man en een hondenkop. Triestig. Bovendien de kortste voorstelling van heel hun aanbod: na 15 minuutjes was het al afgelopen. Nochtans wonen er in de wijk veel kinderen die niet op de GF geraken. Spijtige zaak. Mooie voorstelling. Pepijn en Floris wilden meer. Een voorstelling zonder woorden, zodat ook de aanwezige Romakinderen er niet genoeg van kregen.
Anciaux wil dat festival blijkbaar niet subsidiëren, hij zou er nog eens over moeten nadenken, want ik zie een schone link tussen cultuur en jeugd/buurtwerk.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply