Opapa jarig

We vierden opapa’s verjaardag in Pepijns favoriete verblijfplaats.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Aan alle opapa’s die jarig zijn op 30 juli proficiat en aan alle opapa’s die niet jarig zijn op 30 juli ook proficiat.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Pepijn legde er wel een merkwaardig pretparcours af: heeft eigenlijk maar in 3 attracties gezeten. Amuseerde zich te pletter in de speeltuinen en met de fonteinen op het plein. Genoot wel geweldig van de shows. Was ongelofelijk teleurgesteld toen Klus een kindje uit wou kiezen om op het podium te komen dat Klus Pepijn niet koos. Glipte vervolgens vanonder het waakzame oog van omama tot bij de trappen van het podium, waar de security hem bij het nekvel greep en hem alle toegang ontzegde. Ik vermoed dat voor Pepijn toen alle lol van Plopsaland eraf was.

Floris genoot echter zichtbaar van het hele gebeuren en heeft met zijn omama alles gedaan wat hij voor zijn lengte mocht doen.

Quotes van de dag:

* Kijk mama, ik heb gedeeld met Floris. (Hoor: ik heb mijn lege doosje appelsap geruild voor het halfvolle van Floris)
* Papa: En hoe wat heb je allemaal gedaan in Plopsaland?
Pepijn: Niets, ik was voor alles te klein. (Hoor: er zijn veel attracties waar ik in mocht, maar ik ben liever contreir en wil gewoon in alles waar ik niet in mag.)

Conclusie: volgende keer betalen we de volle meter voor Pepijn en kan em eindelijk op de Draak, de boomstammetjes, het Vliegende Schip, …

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply