Kiekeboe

We zijn er enorme fan van, van de speel-o-theek.
Je ontleent er gratis 2 stuks speelgoed per kind. En ze hebben het allemaal in huis: playmobil, fisher price, Haba, puzzels, binnen- en ook buitenspeelgoed.
Om de 3 weken staat hier nieuw speelgoed in huis te blinken, alsof de Sint hier om de zoveel tijd passeert. Om de zoveel tijd gaat dat speelgoed ook terug, dus geen bergen speelgoed waar ze toch niet naar kijken. Goed voor onze portemonnee. Nog beter voor het milieu. Je krijgt er gratis een kop koffie en je kan wat bijkletsen met andere ouders. Niets dan voordelen eigenlijk.
Maar deze week kon Pepijn echt geen kleiner speelgoed uitkiezen.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

pixelstats trackingpixel

3 Responses to Kiekeboe

 1. ivan says:

  Het is er bij ons helaas nog nooit van gekomen. Al vaak op het punt gestaan maar ik herinner me iets van zeer moeilijke openingsuren. Waar ga jij?

 2. Anonymous says:

  Bij Kiekeboe, in de Wasstraat. Voor ons makkelijk, want vlakbij school. Voorwaarde voor ontlening is wel een link met de buurt hebben: er school lopen, er wonen, grootouders in de buurt, allez de link is redelijk rekbaar.
  De speel-o-theek is elke vrijdag open tot 18 uur. Dat is soms moeilijk, maar telefonisch kan er ook altijd verlengd worden.

 3. ivan says:

  Ah ja, vandaar de titel 🙂
  Ik heb eens gezocht op gent.be en op ‘t eerste zicht is er geen in Oostakker maar ik kan me vergissen.
  Wel op de Muide maar die is enkel op wo- en do-namiddag open.

Leave a Reply