extrascolaire activiteiten

Pepijn danst graag, zingt graag. Dus misschien toch nog eens een poging doen om hem in schrijven voor een workshop Kleuterdansen. Een vorige poging bij de Ingang was niet meteen een succes, maar ondertussen zijn we anderhalf jaar verder dus wie weet.

Hij had er enorm veel zin in toen we vertrokken. Was zelfs superenthousiast bij het zien van de dansschool. “Kijk mama, mijn eigen dansschool met een P erin”.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Die gast gaat aan grootheidswaanzin lijden binnenkort.

Maar die dansles zelf is niets meer geworden. De mama’s moesten weggaan en dat had hij niet ingecalculeerd. Is er dan in geslaagd om een half uur te brullen. In de pauze mocht ik er van de juf per uitzondering bij de groep komen en dan wou hij wel meedoen. Ik vond de les supergoed voorbereid en gegeven. Helemaal aangepast aan de kinderen, heel afwisselend, didactisch geen enkele opmerking te maken. Maar hij gaat niet meer terug, nee, hij gaat op woensdagnamiddag in de zetel zitten.
*zucht*
Zijn danscarri√ɬ®re wordt bij deze verticaal geklasseerd. “Ik gaat dokter worden”, zegt ie zelf, “maar wel een dokter in een ziekenhuis he.”

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply