Een feestje van papa zijn werk

Papa zijn werk organiseerde een familiedag in Bokrijk. Nou nou, dat was tot in de puntjes in orde. Alles, werkelijk alles was voorzien en gratis: eten, drinken, pampers, ja zelf zalf voor de poep van Floris.

Als ouder hoefde je je ook al geen zorgen te maken: activiteiten à volonté, een heuse peuterhoek. En je moest zelfs je kont niet opheffen om je koters op de glijbaan te zetten, want daar waren dan weer babysits voor.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

We vonden na het springkastelengeweld, zelfs nog tijd om even in het park zelf rond te lopen. Alwaar Pepijn de pottenbakster bestookte met 101 vragen, totdat ze het wellicht een beetje moe werd en hem dan prompt aan het werk zette.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Bij het buitengaan werden de jongens nog eens beloond met een megamindy- en samsonengertstrip. Zo waren ze de hele terugreis zoet. Want ‘mama, dat is wel gemakkelijker he zo een boek om de prentjes te kunnen volgen’.

En omdat we zo een fijne dag hadden maken we nog even reclame voor papa zijn werk.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Als u zich afvroeg waarom uw internetabonnement zo duur is, nu weet ge het …

pixelstats trackingpixel

2 Responses to Een feestje van papa zijn werk

  1. Katrien says:

    Zelfs bij de bank hebben ze geen centen voor zulk een familiefeest!!
    Sjaansaars!!

  2. Isabel says:

    Amai, dat is toch wel een héél leuk initiatief! *jaloers*

Leave a Reply