Beetje kabbelen…

Niet veel nieuws te rapen hier. Buiten het feit dat Floris alweer ziek is, maar dat is geen nieuws meer, dat zijn feiten die zich herhalen. Ik hoop alleen niet dat we die parasiet van Janne niet in huis hebben. In elk geval: wat er vanboven ingaat, komt er in dezelfde vorm vanonder weer uit. Hij is nu weer mee met omama en opapa, genietend van de frisse boerenbuitenlucht.

Pepijn doet het goed, voelt zich goed in zijn vel de laatste tijd. Slaapt goed, eet redelijk, gedraagt zich als een kleuter anno 2008. Gaat letterlijk huppelend en zingend naar school. Maakt alleen bizarre vrije teksten op school. We zullen er maar niet van wakker liggen zeker?

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

pixelstats trackingpixel

One Response to Beetje kabbelen…

  1. ElsS says:

    wij hebben er hier ook eentje rondlopen dat huppelend naar school gaat en bizarre ‘vrij composities’ zingt waar wij geen letter (of toch zeker geen woord) van begrijpen. Wat leren ze die kadeekes toch in school 😉

Leave a Reply