Floris – medische update

Gisteren bezoekje aan de kinderarts met Floris, was geleden van 2/7/2008. Toch wel lang, naar zijn normen. Aangezien we hier niet meer naar de dokter trekken als hij niet langer dan 5 dagen koorts heeftn komt het er gelijk niet van …
Maar toch vorige week in Center parcs had hij het goed zitten, hij bleef hier maar hoesten en toen hij maandag zijn slijmen begon over te geven vonden we het opportuun om dokter Tom eens te frequenteren.
Floris heeft wellicht RSV gehad, maar omdat hij al oud genoeg is om daar zelfstandig over te geraken, moesten we geen verdere acties ondernemen. Het ziekenhuis lag al vol genoeg met RSV-babies.
Floris weegt: 10,7 kg, meet 83 cm en heeft een hoofdomtrek van 49 cm.
Dankzij Floris nachtelijke kotsavonturen zagen vader en moeder live de overwinningsspeech van Obama. Zeg dus nooit de avond ervoor als je op tv de aankondigingen ziet van de nachtelijke verkiezingsshows: ‘Welke mens gaat daar nu naar kijken?’

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply