De Smet – garantie voor kwaliteit

De brave man is in het land. Ook gezien op één? Ook onder tafel gelegen met de mop van de t(r)om bo(o)ne? Nee? Het helpt als je niet uitgerust bent.
Als beloning voor Pepijns malaise deze week, ging moeder om een cdtje. Maar ze moet bekennen, ze heeft het eigenlijk voor zichzelf gekocht, of tenminste voor haar oren.
Al een week steekt in de autocdspeler dit exemplaar:

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Er zitten 4 cd’s in het doosje. De ene is al slechter dan de andere. Maar de sintversie die moet nu loeien van de jongens. Het moet gezegd, Rachel Frederikcx, ze kan niet zingen, althans niet in de juiste toonaard. Moeder haar nekharen gaan daar van rechtstaan van proberen grijpen naar de hoge mi en der niet aankunnen. Niet dat moeder in de juiste toonaard zingt, maar zij maakt dan ook geen cd’s. Ze moesten dat verbieden, zulke exemplaren. Pepijn zong na een tijdje perfect mee vals met ‘Dag sinterklaasje’. De begeleidende all-in-one-synthesiser deed er geen deugd aan.

Nee, dan is het nieuwe exemplaar een hele verademing:

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Fris, monter, origineel, een vleugje folk erin. Voor Floris genoeg redenen om de hele dag op de tafel te staan dansen. Een goed arrangement waar je de oorspronkelijke versie van de Sintliedjes nog in herkent. Meer hebben we hier niet nodig. We waren al sinds Vinger in de Lucht wreed fan van Jan De Smet, maar nu al helemaal.
Met excuses aan de gulle gevers.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply