Allergisch

Omdat Pepijn zijn darmstelsel nog steeds reageert als hij koemelkeiwitten eet, vond de kinderarts het raadzaam om het UZ nog eens te frequenteren. Op 4 jaar zijn de meeste kinderen ervan af. En omdat hij onlangs eens vreemd reageerde op het eten van pindanoten, was ook hier een test voor nodig.
Mama alleen met Pepijn naar het UZ. Met een beloning in het vooruitzicht, moest dat lukken.
Toen hij de testen moest doen, vroeg hij of het ging prikken. Krasjes prikken, liegen had geen zin. Hij gilde als een big. Er waren 3 verpleegkundigen nodig om hem op de tafel te laten liggen. En het resultaat was dat hij niet allergisch is aan pindanoten. Ook de melk gaf niet direct resultaat. Maar dat gebeurt nog volgens de Prof. Hij moet in elk geval blijven diëten. Elke 6 maanden mogen we eens proberen of hij er toch tegen kan. Voor zijn verjaardag wordt het dus soyataart.

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

pixelstats trackingpixel

2 Responses to Allergisch

  1. Bie says:

    En wat gaf dan wel de allergische rode bol op zijn rug?

  2. Anonymous says:

    histamine: het controlepunt.

Leave a Reply