Druk weekend

Het was weer een bewogen weekend. Zaterdag was het Carnavalstoet in Sint-Amandsberg en aangezien Pepijn dringend buiten moest wegens ‘nogal’ druk, zijn we maar gaan kijken. Vooral de tractors konden zijn interesse opwekken. We vonden het een redelijk flauwe stoet, beetje braaf en niet zo mooi. Er mocht ook niet met confetti gegooid worden. En carnaval zonder confetti dat is als oesters zonder champagne. Zaterdagavond neigde vervolgens om rustig te eindigen, ware het niet dat Pepijn van boven op zijn triptrap kroop en knal achterover viel op zijn achterhoofd. Mama en papa kregen hoofdpijn in zijn plaats en besloten toch het nieuwe Gentse systeem van de

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

huiswachtenpost uit te proberen. Gelukkig niets ernstig, al vermoedde de dokter toch een hersenschudding. Zondag Pepijn eerst gaan afzetten in Sint Gillis, zodat papa rustig de zolder kon leegmaken. En in de namiddag kwamen de ‘meiskes’ langs omdat Els terug in het land was na een jaar Pakistan. We zijn blij dat ze terug is. We hebben gezellig bijgekletst in de sauna om de hoek, die voortreffelijk werd bevonden, al hing er een vreemd geurtje in huis :-). Eens alle zonen weer in huis waren, en in bed werden gestopt kwam Eva er ook nog bij die reisverhalen en -souvenirs uit Nicaragua mee had.


Pepijn met Omama en Opapa naar de Boshoeve.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply