Kinderboombal op de Gentse Feesten

De Gentse Feesten zijn dit jaar in een vitesse lager. In de namiddag durven we wel eens buiten komen, met de nodige extra assistentie, maar ‘s avonds past moeder.

Zo zijn we toch al ne keer op Bataclan geraakt waar Pepijn zich wreed goed geamuseerd met de konijnen te tonen waar ze de wortel konden vinden. Floris moest niet weten van de konijnen en klampte zich vast aan zijn vader als een klein aapje, behalve tijdens de 10 seconden ‘house’  dat vond em wijs. Moeder en vader misten vooral Jezus in het gebeuren. 

In het Baudelopark pikten ze ook een voorstelling mee van Les Balladeux, Marino Punk werd niet goed bevonden door de heren.

Op 21 juli was er kinderboombal en aangezien omama en opapa in Gent waren, hadden we gewillige slachtoffers om de hitte te trotseren. Floris deed zoals verwacht goed mee. Een wisselpas, een huppelpas, dat lijkt hem met de paplepel meegegeven te zijn. Pepijn, dat was weer andere koek. Als er ergens het woord ‘moeten’ valt, als bijvoorbeeld in ‘en nu gaan we allemaal in de kring staan’, dan haakt hij af. Dus stond meneer in zijn eentje in het midden van de tent zijn eigen versie te geven van de tovercirkel. Zijn keelontsteking is daar geen excuus voor, zelf claimde hij dat het ‘zweten’ hem hinderde om te doen wat er gevraagd werd. Maar volgens ons gaat hij met zijn tegendraadse aard nog zware tijden tegemoet. En wij ook.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply