Pokkeland

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Dankzij al die extralegale voordelen in het onderwijs kom je nog wel eens ergens. Deze week waren het dan ook lerarendagen in Plopsaland: de leerkracht mocht gratis binnen, de rest van het gezelschap aan 11 euro. Een prikje in vergelijking met de werkelijke prijs (23 euro). Bie was chinese vrijwilliger van dienst en we hadden nog een babysit mee om Floris te duwen.
We waren niet alleen: file vanop de autostrade, en een even grote rij aan de kassa. Er werd nog een snelkassa voor leerkrachten gepromoot, maar de snelheid was daar ook relatief.
We kozen een eerste attractie uit voor Pepijn: eendjes varen. Daarna eten in het huis van kabouter Plop. Pepijn voorbeeldig fjietjes gegeten, onder het toeziend oog van kabouter Plop gaat dat nog zo wel. Er was een oma die Floris wou op schoot nemen, zodat zelfs mama rustig heeft gegeten. Floris liet hem dat welgevallen, maar Pepijn protesteerde toen een vreemde madam zijn broer op schoot nam.
Daarna naar de boerderij van Big & Betsy, terwijl ikzelf alvast aanschoof voor de tractors. Toen bleek dat je die tractors zelf moest besturen. Natuurlijk wou pepijn dat zelf doen. Telkens ik wat wou bijsturen ‘Neeeeee mama’… moeilijk. Maar die dingen konden gelukkig niet van hun parcours af.
Ook de kabouter Plopshow was een succes. Bij de Bumbashow hadden we al eens voor een gesloten deur gestaan, maar de tent voor Plop was groot genoeg en wij op tijd. Pepijn genoot, Floris niet en heeft de keet vroegtijdig verlaten.
Het K3 museum was een scheet in een fles. Het kabouterbos heel mooi (nog mama). Het handje van kabouter Klus onbetaalbaar.
Pretparken bij koud weer zijn iets minder leuk. Een half uur wachten aan een attractie is werkelijk een hel met kinderen. Maar het was een bijzonder leuke dag. Je kind zo zien genieten, dat doet werkelijk deugd en is de vele centjes waard.
Eigenlijk wil ik morgen terug.
pixelstats trackingpixel

Leave a Reply