Liegebeest

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Pepijn gaat, ondanks het feit dat ik thuis ben met Floris, 4 dagen per week naar het kinderdagverblijf. Daar voel ik me vaak schuldig over, maar hij gaat heel erg graag en ik kan niet op tegen de hoeveelheid speelgoed en amusement dat hem daar wordt aangeboden. Hij eet en slaapt er ook beter dan thuis.
Vooral zijn beste vriend Driek is hét beste argument om te vertrekken. ‘s Morgens zet Pepijn dan ook uit eigen beweging de tv uit en zegt hij ‘Djiekje’ en weg is hij. Bovendien hebben de twee ook nog dezelfde trui en trui ‘Djiekje’ is nog meer zijn lievelingstrui dan zijn pas aangeschafte ploptrui.
Gisteren had de papa gezegd: ga je mee naar Driekje? En welgezind stapte Pepijn richting voordeur.
Toen Sam gisterenavond thuis kwam, zei Pepijn ‘Niet Djiekje’, waarbij hij zijn papa bijzonder boos en verontwaardigd aankeek. Driek was inderdaad niet op de crèche die dag, en een dag zonder Driek dat blijkt een verloren dag.
pixelstats trackingpixel

Leave a Reply