echt waar

Vandaag zat ik met Floris nog eens in de wachtzaal van de kinderartsen in Jan Palfijn. Zijn piepende ademhaling is nog steeds niet beter en die kine, daar zat ook geen heil in.
Zoals gewoonlijk zat de piepkleine wachtzaal afgeladen vol en waren we met een aantal moeders genoodzaakt elders te gaan wachten. Kinderen zijn prima aanleiding om gesprekjes aan te knopen met andere mama’s. De mama naast me had een aardige baby, die Keanu bleek te heten. Oh, zoals in de Pfafs zei ik, nog schamper. Ja, antwoordde de mama: ik heb nog een tweeling en die heten Kenji en Shania. Ge moogt me geloven of niet, maar dat was dus echt waar.
Floris moet overigens aan de Zantac, wellicht zijn zijn slijmen veroorzaakt door reflux. Vier weken zantac en verder aerosollen. Van de kine zijn we af.
De enige rebelse actie die ik vandaag heb uitgevoerd was de verwarming afzetten in het politiekantoor. Het is buiten 25 graden, en die mannen zetten ramen en deuren open en de chauffage op 3. Een schande. Toen ik de vergunning voor onze container op zak had, en bijna buiten was gooide ik het toch nog even in de kolderbrigade: mannen, ik heb jullie verwarming afgezet.

pixelstats trackingpixel

2 Responses to echt waar

  1. Anonymous says:

    Ik kan u verzekeren dat ademhalingskine op een correcte manier gegeven (géén tapotage) wel heil kan brengen!

Leave a Reply