het werd zomer

powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Pepijn leerde dit weekend belletjes blazen (nog belletjes mama). Kieperde daarbij ettelijke keren zijn busje om (oei mama), moest daarom op het gras blijven staan met zijn ding (nee mama). En mama is het recept van het sopje vergeten (meer dreft, minder dreft?).

Verder veel pokkeijsjes gegeten en in zijn blootje rondgelopen om de zindelijkheidstraining te bevorderen. Dat ging een paar keer goed, maar na een wilde achtervolging door de tuin met
powered by WordPress Multibox Plugin v1.3.5

Nakos plaste hij alles onder (pipi mama).

Wegens het mooie weer ook om stevige sandalen geweest voor Pepijn. Zijn crocs zijn lief en schattig maar nog niet iets te groot om goede steun te geven. Gelukkig is Subliem weer open (de enige deftige kinderschoenenwinkel in Gent centrum). En omdat hij volgende week wat proper moet zijn voor het huwelijk van Tom en Ayahlush (en omama nog niet terug is met de nieuwe plunje uit Spanje), hem dan maar in ‘t nieuw gestoken bij Fred en Ginger. Een fortuin kwijt, mor allez, hij ziet er nu wel cute uit.
En het moet gezegd zijnde, Pepijn heeft zich dit weekend voorbeeldig gedragen. De ene uitzondering op het terras aan de Schelde na. We hadden Nico, Katrien en kleine Eva op bezoek en die keitjes op het terras waren geweldig interessant om mee te gooien.

Verder is ook de volgende fase aangebroken: niet buggy, stappen…
pixelstats trackingpixel

Leave a Reply