In bad

DSC_4486

Wegens het vorige badje kapot gekregen, nu in de nieuwe Tummy Tub. Het lost de verwachtingen helemaal in: Hendrik valt ervan in slaap, het werkt relaxerend (al 1 keer kaka gedaan in het badje) en hij krijst de boel niet bij elkaar zoals hij wel deed tijdens zijn wasjes in het ziekenhuis.

pixelstats trackingpixel

5 Responses to In bad

 1. Lien says:

  … en ge kunt er veel schonere foto’s in trekken, zeker als je zo’n doorzichtige hebt zoals jij!

 2. Bie says:

  ik kom het zeker eens mee bekijken, beloofd!

 3. saartje says:

  Dat was één v&n mijn babyuitzet-miskopen: een gewoon badje ipv de tummy tub

 4. Isabel says:

  Wij hebben ook een TT, weliswaar geen doorzichtige (spijtig, want je kan er idd wel leuke foto’s van nemen), handig in gebruik (voor de rug!), niet veel water nodig, water blijft langer warm en neemt niet veel plaats in. Hier werd er nog geen kaka in gedaan, wel veel in geplast 🙂

 5. Samuel says:

  En voor de milieuvriendelijke onder ons… Je kan er 2 keer het toilet mee doorspoelen 🙂 (als driekje er al lang uit is é)

Leave a Reply