het huis van de sint

Aangezien mama haar auto al 2 dagen in de garage staat, en papa ziek is, kwam omama ons halen om naar het huis van de Sint te gaan kijken.

En aangezien opapa mee wou, gingen we daar met de bus naartoe. Opapa heeft namelijk geen rijbewijs, weet u wel. Floris had zijn eeuwige laarsjes aan, maar had tevens zijn pietenpak aangetrokken. Waarom kopen wij voor dat ventje eigenlijk kleren en schoenen? Als het van hem af hing, deed hij enkel nog zijn Megatoby- of supermanpakje aan met zijn laarsjes eronder. Maar we wijken af. De jongens leerden pakjes in de schoorsteen gooien. Pepijn mocht de badkamer van de pieten helpen kuisen.

Pepijn gaf de sleutel van onze voordeuren af. De Sint geraakt immers niet door het deurtje van de kachel van (o)mama en (o)papa. Mama lachte een beetje groen toen Zwarte Piet haar voor een oma aanzag en Floris testte de troon van de Sint uit. Zeer fijn entertainment daar in Sint-Niklaas. Nog tot 5 december, gratis, te bewonderen. Want dan is ie weer weg natuurlijk…

pixelstats trackingpixel

One Response to het huis van de sint

  1. Bie says:

    Piet zijn bril was natuurlijk in de schouw blijven hangen

Leave a Reply